SELIDBE U BEOGRADU

Ukoliko se selite lokalno u Beogradu ne treba da popunjavate brzi upit za selidbu poslovnog prostora, već je dovoljno da nas samo pozovete na 011 210 6000 ili 063 84 12 081 i da dogovorimo dolazak kod Vas u stan ili poslovni prostor radi procene – agencija za selidbe BeoControl.

SELIDBE PO SRBIJI IZMEĐU GRADOVA

Ukoliko planirate selidbu iz nekog grada u Srbiji u drugi grad u Srbiji, potrebno je upit za selidbu, zatim poslati video ili fotografije na Viber ili WhatsApp koristeći broj 066 26 26 26 i dobićete našu ponudu na e-mejl, u što kraćem roku.

SELIDBE U INOSTRANSTVO

Za međunarodne selidbe poželjno je uvek da popunite upit za selidbu kao i da pošaljete fotografije stana/kuće ili drugog objekta kao i video klip istog na +38166262626.

 • Ukoliko planirate selidbu iz Srbije u bilo koju drugu zemlju predlažemo vam da nas kontaktirate da dogovorimo dolazak našeg procenitelja na Vašu adresu.
 • Ukoliko planirate selidbu iz bilo koje zemlje na svetu u Srbiju, Bosnu, Crnu Goru, Makedoniju, Hrvatsku ili Sloveniju potrebno je da nam prosledite popunjen upit i/ili pošaljete fotografije ili video klip stana ili poslovnog prostora na Viber ili WhatsApp na  sledeći broj +38166262626.

Takođe treba da znate da selidbe unutar Evropske Unije uvek možemo odraditi između zemalja u saradnji sa našim partnerima iz Evrope. Potrebno je samo da popunite naš brzi ili detaljan upit i da očekujete našu jedinstvenu ponudu. Potpisana ponuda ima formu ugovora.

  Detaljan upit za selidbu poslovnog prostora

  Osnovne informacije


  Adresa sa koje se selite  Adresa na koju želite da se selite  Spisak stvari