SELIDBE U BEOGRADU

Ukoliko se selite lokalno u Beogradu ne treba da popunjavate naš upit, već je dovoljno da nas samo pozovete na 011/405 64 68 ili +381 69 114 00 00 i da dogovorimo dolazak kod Vas u stan ili poslovni prostor radi procene – agencija za selidbe BeoControl.

SELIDBE PO SRBIJI IZMEĐU GRADOVA

Ukoliko planirate selidbu iz nekog grada u Srbiji u drugi grad u Srbiji, potrebno je poslati detaljan upit za selidbu, zatim poslati video ili fotografije na Viber ili WhatsApp koristeći broj +381 69 114 00 00 i dobićete našu ponudu na e-mejl, u što kraćem roku.

SELIDBE U INOSTRANSTVO

Za međunarodne selidbe poželjno je uvek da popunite detaljno upit za selidbu kao i da pošaljete fotografije stana/kuće ili drugog objekta kao i video klip istog na +381 69 114 00 00.

 • Ukoliko planirate selidbu iz Srbije u bilo koju drugu zemlju predlažemo vam da nas kontaktirate da dogovorimo dolazak našeg procenitelja na Vašu adresu.
 • Ukoliko planirate selidbu iz bilo koje zemlje na svetu u Srbiju, Bosnu, Crnu Goru, Makedoniju, Hrvatsku ili Sloveniju potrebno je da nam prosledite popunjen upit i/ili pošaljete fotografije ili video klip stana ili poslovnog prostora na Viber ili WhatsApp na  sledeći broj +381 69 114 00 00.

Takođe treba da znate da selidbe unutar Evropske Unije uvek možemo odraditi između zemalja u saradnji sa našim partnerima iz Evrope. Potrebno je samo da popunite upit i da očekujete našu jedinstvenu ponudu. Potpisana ponuda ima formu ugovora.

  Detaljan upit za selidbu

  Vaši podaci

  Adresa sa koje se selite
  Adresa na koju se selite
  Spisak stvari