BeoControl Liftovi Za Selidbu

Agencija za profesionalne selidbe Beocontrol jedina u Srbiji poseduje lift za selidbe visine do 55 metara koji se koristi  sa spoljne strane objekta. Ovaj lift je velika prednost zato što se  ne habaju liftovi umutar zgrada, ne uznemiravaju komšije, povećava brzina odradjenog posla  itd.

Bez obzira da li se radilo o selidbi na prvi ili peti sprat naši profesionalni i ljubazni radnici odradiće svaki posao za Vas sa osmehom na licu koristeći prednost lifta za selidbu.

Nosivost lifta je 400 kg tako da ga možemo  koristiti i za sefove, kase, pianina, klavira itd.

U uređjenim zemljama selidbe unutar zgrada su zabranjene tako da bez lifta za selidbu ne možete da se preselite. Ukoliko se selite na neki od spratova u stambenoj zgradi ili kući raspitajte se da li u objektu postoji lift. Znatno je lakše i brže selidbu izvršiti u objektu koji poseduje lift, ali ni objekti bez lifta nisu problem za agenciju za profesionalne selidbe, ali je bitno to unapred napomenuti. Naš lift za selidbe rešava ove probleme, iako ne postoji lift u objektu.

Ostale namene – lift za profesionalne selidbe

Osim selidbe lift se koristi i za izbacivanje šuta prilikom renoviranja stanova, unošenje materijala za renoviranje itd…

Mogućnosti su velike…

Ukoliko Vam treba lift u svakom trenutku možete poslati zahtev za ponudu na info@beocontrol.com ili pozvati na +381 11 405 64 68 ili direktno na mobilni +381 69 114 00 00

Lift za selidbu u obliku prikolice

Ova prikolica je namenjena teže pristupačnim mestima i mestima koja se mogu oštetiti kamionom.

Prikolica se vozi bilo kojim vozilom koje ima kuku do adrese,  zatim se daljinskim navodjenjem navodi do mesta ispod prozora zgrade koja može biti i na travnatim površinama.

Time se čuva zelenilo, omogućava parkiranje do uskih prolaza gde kamion nemože da se parkira, i time sigurno, brzo i bezbedno odradjuje sama selidba.

Nosivost lifta je isto 400 kg