Saznajte više o kompaniji BeoControl

Agencija za profesionalne selidbe BeoControl je osnovana 2000. godine sa ciljem da klijentima obezbedi najkvalitetniju uslugu organizovanja selidbi i transporta na teritoriji Balkana ali i šire.

Konstantnim ulaganjem u najsavremeniju opremu i vozila za selidbe, transfer putnika, praćenjem svetskih standarda i standarda u našoj zemlji u pružanju vrhunskih kvalitetnih usluga, efikasnošću, disciplinom, profesionalnošću i konkurentnim cenama agencija za prodesionalne selidbe BeoControl je uspela da se nametne kao jedna od vodećih agencija u oblasti selidbi i transporta robe, u zemlji kao i u regionu.

Zahvaljujući poverenju svojih klijenata, za 20 godina raširili smo svoju mrežu po celom regionu i danas agencija za profesionalne selidbe BeoControl ima kancelarije u nekoliko gradova, počevši sa Beogradom, Nišem, Novim Sadom, Čačkom, Podgoricom, kao i u Prištini, a do 2020 otvaramo i poslovnice u Hrvatskoj i Sloveniji kako bi lakše i brže pokrili celu Evropu.

Partnerska mreža kompanije BeoControl od preko 1,000 agenata iz celog Sveta i saradnja sa kompanijama iz preko 40 Zemalja, omogućavaju agenciji za profesionalne selidbe BeoControl da svoje usluge selidbe i transporta robe nudi širom sveta od vrata do vrata po sistemu “ključ u ruke”.

U želji da izađemo u susret svim potrebama svojih klijenata proširili smo i paletu usluga, tako da u svojoj ponudi imamo i dodatne usluge pakovanja, skladištenja, logistike, špedicije i ostalih usluga koje prate selidbu.

Moto i osnovni cilj kompanije BeoControl je zadovoljan klijent.

Naša referenta lista dovoljno govori o ukazanom poverenju svih velikih kompanija, Ambasada, Diplomatskih predstavništva kao i fizičkih lica koje smo preselili za sve ove godine postojanja, čime im zahvaljujemo ovim putem na ukazanom poverenju za naše usluge jer bez njih i naše Profesionalne usluge danas nebi nosili titulu najbolje Agencije za selidbe u Srbiji.

Stručan i profesionalan tim, kvalitetni vozači, moderan novi vozni park i najviši kvalitet usluga po svetskim standardima, temelj su našeg dosadašnjeg uspeha i stvaranje prepoznatljivog brenda BeoControl.

Principi po kojima posluje kompanija BeoControl jedinstveni su za sva mesta u kojima poslujemo.

Mi cenimo Vaše stvari!
Kao vodeća kompanija za selidbe u regionu u mogućnosti smo da Vam ponudimo izuzetno efikasne i visoko profesionalne usluge selidbe i transporta. Transport vaše imovine organizujemo vozilima specijalne namene i to tako da sigurnost bude na najvišem mogućem nivou. Pakovanjem selidbenih stvari (garderobe, posuđa, dokumentacije, kancelarijskog nameštaja i inventara i arhive) u kutije koje su napravljene od petoslojnog kartona i obavijanjem Vašeg nameštaja posebnim folijama i prekrivačima dodatno ih štitimo od nastanka štete.

Mi čuvamo Vaše stvari!
Kompanija BeoControl svojim klijentima nudi preko 1,000m2 magacinskog prostora. Vaše stvari biće profesionalno zapakovane, obeležene i čuvane u najboljim mogućim i redovno kontrolisanim uslovima. Specijalizovali smo se za skladištenje stvari koje zahtevaju specijalno rukovanje, redovne kontrole ili upotrebu stepenica i liftova.

Naša skladišta su u mogućnosti da prime individualne predmete, kompletan kućni sadržaj ili kancelarijski inventar. Numerisanjem svakog dela Vaše imovine nalepnicama različitih boja i stručnim pakovanjem omogućavamo da sve stvari koje Vam trenutno nisu potrebne, budu odložene u kutije oblepljene nalepnicama sa tačnim sadržajem unutar njih, tako da ih lako možete čuvati i sami.

Diskrecija!
Naša kompanija Vam garantuje potpunu diskreciju bilo da ste kompaniji BeoControl poverili selidbu svog stambenog ili poslovnog prostora. Takođe, možete biti sigurni da će za Vašu znati samo Vi i kompanija BeoControl. Selidbe radimo nevidljivo, tiho i da niko ne zna.

“00-24h” selidba!
U želji da svojim klijentima omogući da ne odlažu obaveze i ne prekidaju svoje svakodnevne aktivnosti zbog selidbe, kompanija BeoControl pruža mogućnost organizovanja selidbi i nakon radnog vremena klijenta, u dane vikenda ili noću.

Selidba velikih sistema od petka do ponedeljka!
Ogromno iskustvo u organizovanju selidbi poslovnih prostora svi vrsta, omogućilo je kompaniji BeoControl da selidbe objekata od nekoliko hiljada kvadratnih metara završi od petka do ponedeljka i tako svojim klijentima omogući da nastave rad na novoj lokaciji bez remećenja redovnih poslovnih aktivnosti.

U okviru Agencije za profesionalne selidbe BeoControl funkcionišu 3 odeljenja:

1. Domaće lokalne i Međunarodne – inostrane selidbe Poslovnih prostora
2. Domaće lokalne i Međunarodne – inostrane selidbe Stambenih prostora
3. Ostale usluge

Pozivamo Vas da nas posetite u najlepši logistički selidbeni centar na Balkanu i uverite se u naš kvalitet.

U svakom trenutku iskusni menadžeri kompanije BeoControl pružiće Vam profesionalni konsalting za Vašu selidbu bilo da je stan, firma, poslovna zgrada, hala ili proizvodnja.

U mogućnosti smo da preselimo sve što treba da se preseli sa tačke A na tačku B i sa ponosom možemo reći da je naš moto da “svaki problem ima i rešenje” je do sada uvek dao rezultate.

Biće nam Veliko zadovoljstvo da Vam pokažemo i dokažemo da je Vaš izbor, pravi i siguran izbor za Vašu selidbu.

Ono po čemu se razlikujemo od svih drugih:

• Imamo izražene komunikativne i organizacione sposobnosti i volimo da radimo sa ljudima,
• Posedujemo višegodišnje iskustvo u uslugama selidbi,
• Posvećeni smo ciljevima u poslu,
• Volimo dinamičan posao i profesionalno funkcionišemo u takvom okruženju,
• Tačni smo, pouzdani, ljubazni, odgovorni, precizni i pedantni u radu,
• Mi smo Tim pozitivnog i vedrog duha,
• Imamo usmerenost isključivo na vrhunske rezultate,
• Imamo sposobnost rada pod pritiskom
• Brzo rešavamo sve probleme,

Dobrodošli u agenciju za profesionalne selidbe BeoControl

Profesionalne selidbe BeoControl
Profesionalne selidbe BeoControl
Profesionalne selidbe BeoControl
Profesionalne selidbe BeoControl
Profesionalne selidbe BeoControl