Kompanija Beocontrol selidbe i transport organizuje tako da rizik od nastanka štete svede na najmanju moguću meru – All risk Osiguranje.

Da bismo dodatno obezbedili svoje klijente u slučaju bilo kakve štete koja može nastati tokom selidbe ili transporta, njihove stvari ili robu osiguravamo (All risk Osiguranje) i kod osiguravajućih kuća sa kojima imamo zaključene ugovore – Basler i Uniqa osiguranjima.

Za više informacije o all risk osiguranju, pozovite nas ili kontaktirajte preko forme na kontakt stranici.

All risk osiguranje - profesionalne selidne BeoControl
All risk osiguranje BeoControl

Basler osiguranje sa tradicijom od preko 150 godina, poteklo je iz švajcarske, zemlje sa najpouzdanijim finansijskim sistemom i posluje u okviru Baloaz Grupe (Baloise Group) čije je sedište u Bazelu. Ova osiguravajuća kuća nalazi se među najuspešnijim osiguravajućim kućama u Evropi i posluje na tržištima sedam evropskih zemalja – Švajcarske, Nemačke, Belgije, Luksemburga, Austrije, a u regionu jugoistočne Evrope prisutan je u Hrvatskoj i Srbiji i ukupno zapošljava više od 9.000 ljudi.

UNIQA Srbija članica je jednog od vodećih evropskih osiguravajućih koncerna – austrijske UNIQA grupe, koja sa tradicijom poslovanja dugom 200 godina posluje na 18 tržišta Evrope i broji 9.6 miliona klijenata. U Srbiji ima tradiciju poslovanja dugu više od 20 godina.

Agencja za profesionalne seliddbe Beocontrol poseduje iskustvo od preko 20 godina u organizovanju i koordiniranju svih tipova selidbi  stambenog i poslovnog prostora u Zemlji i Inostranstvu i odabir osiguravajućih kuća je itekako važan korak u organizovanju selidbi. Zato naše iskustvo vezujemo sa Basler i UNIQA osiguranjima – All risk Osiguranje.

BeoControl kompanija omogućiće vam da selidbu doživite kao jedan lep događaj u Vašem životu.