Planirate selidbu uskoro? I to u inostranstvo? Čeka vas prava avantura! Da bi vam selidba u drugu zemlju zaista bila uzbudljiva avantura, pre nego što počnete da pakujete stvari u kutije, važno je da se dobro pripremite, pogotovo ako je u pitanju avion  (selidba avionom.)

Treba napomenuti da je vazdušni saobraćaj najbrži način prevoza i stoga je pogodan za prenos robe na sve destinacije u kratkim intervalima. Već dugi niz godina prevozimo robu vazdušnim putem i sa poznatim avio kompanijama imamo zaključene ugovore o posebnim uslovima, u mogućnosti smo da nudimo usluge vazdušnog prevoza pod posebnim uslovima.

Selidbe avionom BeoControl

Vašu robu i pakete preuzimamo na dogovorenoj adresi.

Ako mesto preuzimanja robe nije grad u kome se nalazi aerodrom, mi obezbeđujemo mogućnost multimedijalnog transporta (utovar na dogovorenu adresu, transfer na aerodrom drugim oblicima prevoza, istovar i isporuku vašeg vozila) robe na skladište na aerodromu.

Sve dodatne aktivnosti koje prate vazdušni transport, možemo obaviti što je pre moguće.

Selidbe avionom i dokumentacija

Priprema dokumentacije i izvođenje svih radnji vezanih za izvozno / uvozno carinjenje robe, skladištenje robe pre ili posle vazdušnog prevoza. Obaveštavamo kupce o dolasku i trenutnom stanju pošiljki u tranzitu. Preuzimanje pošiljke i njena dostava sa aerodroma na adresu primaoca u bilo kojem gradu na svetu.

Molimo Vas da pošaljete svoj zahtev za avio prevoz (selidbe avionom) ili bilo koji drugi upit na info@beocontrol.com.

Ukoliko i dalje imate nedoumica oko nečega u vezi sa međunarodnim avio selidbama, ne ustručavajte se da kontaktirate agenciju za profesionalne selidbe BeoControl za pomoć. Naš profesionalni tim za selidbe u inostranstvo stoji vam na raspolaganju.

Selidbe avionom