Ako želite da se vaša roba prevozi brodom, nudimo usluge prevoza svim vidovima vodenog transporta (reka, more, okean) – selidbe brodom. Naša kompanija prilikom prevoza brodom i drugim vrstama brodova svih vrsta dozvoljenih stvari od vas preuzima vašu robu na dogovorenu adresu i prosleđuje je do najbliže luke.

Ako mesto preuzimanja robe nije grad u kome se nalazi luka, mi pružamo mogućnost multimedijalnog transporta (dostava na dogovorenoj adresi, transport do luke do drugih vidova prevoza, istovar i pretovar u luci).

Sve dodatne aktivnosti koje prate transport vode – selidbe brodom, možemo obaviti što je pre moguće:

Priprema teretnog lista i drugih dokumenata i obavljanje svih radnji vezanih za carinjenje, skladištenje robe, izrada drvenih sanduka, obezbeđenje kontejnera i priprema vaših računa specijalnih paketa za dodatnu zaštitu vaše robe, obaveštavamo kupce o dolasku i trenutnom stanju pošiljki u tranzitu. Prevoz od pristaništa do primaoca pošiljke i isporuka na adresu primaoca pošte.

Avinom je potrebno oko 24 sata (do istočne obale) a brodom 7 do 10 dana, brodom je duže ali je znatno jeftinije.Pomorske međunarodne selidbe realizujemo u saradnji sa renomiranim brodskim agentima kontejnerima od 20 i 40 fita u kombinaciji sa kopnenim-kamionskim prevozom kontejnera do odredišne luke.

Za sve dodatne informacije o selidbi brodom, pozovite +381 69 114 00 00 ili posaljite upit na: info@beocontrol.com