Selidbe kamionom

Kamion je najfleksibilnije i najzastupljenije prevozno sredstvo kada je reč o međunarodnim selidbama , selidbama u beogradu i lokalnim selidbama. Iako su druga vozila poput kombija za nijansu ekonomičnija, gotovo nije izvodljivo preseliti prosečno domaćinstvo kombi vozilom, a o specijalnim teretima velikog gabarita ne treba ni pomišljati. Zato se svaka selidbena agencija trudi da obezbedi bar nekoliko kamiona različitih dimenzija i kubikaže, kako bi bila u prilici da odgovori na zahteve svojih klijenata, kada je reč o selidbi stambenog  ili poslovnog prostora – selidbe kamionom sa ekipom kompanije BeoControl.

Selidbe kamionom

Selidbe kamionom BeoControl

Koje su prednosti selidbe kamionom?

  • U zavisnosti od veličine kamiona i zapremine u kamion mogu stati stvari težine od 1 tone do 15 tona.
  • Čak i u manji kamion može stati velika količina stvari ukoliko se pažljivo i stručno pakuje tako da su na dnu čvrste stvari poput nameštaja, a na njega se pakuje garderoba i drugi lomljivi predmeti. Koliko stvari će u kamion stati svakako zavisi od njegovih karakteristika i zapremine.
  • Za kamion se mogu vezati i druga priključna vozila poput prikolica za prevoz vangabaritnog tereta.
  • U odnosu na druge vidove transporta kakvi su železnički i avio transport, prevoz kamionom je mnogo brži, a osigurava prevoz i selidbu velike količine stvari.
  • To je takođe veoma pogodno prevozno sredstvo kada je reč o selidbama na dalekim destinacijama.
  • U odnosu na selidbe nekim drugim prevoznim sredstvima, kamionske selidbe mogu otpočeti odmah nakon vašeg poziva, a upotreba specijalnih mašina za utovar i istovar omogućava selidbu od vrata do vrata čak i kada je reč o najzahtevnijim delovima nameštaja i specijalnih tereta.

Šta sve uključuje naša selidba kamionom?

Naša ponuda kamionskih selidbi u Beogradu, Srbiji ili inostranstvu u zavisnosti od želja klijenta može uključivati kompletnu selidbu, organizaciju kamionskog prevoza, demontiranje i pakovanje vaših stvari, prevoz na novu adresu, ali i ponovno montiranje po rasporedu kakvom ste ih imali u starom domu. Naši kamioni prevoze vaše stvari do željene adrese, ali i do jednog od naših magacina ukoliko niste sigurni gde biste čuvali nameštaj koji ne želite u novom životnom prostoru. Svi naši kamioni kao i druga vozila posleduju GPS sistem za praćenje putem satelita, tako da ćete putem linka na internetu biti u prilici da locirate svako naše kamionsko vozilo i znati gde se nalazi vaša pošiljka. Da bi se dogovorila selidba kamionom u Beogradu i drugim gradovima neophodno je da popunite upit za selidbu, nakon čega vam na vašu kućnu ili poslovnu adresu dolazi naš stručni tim koji će izvršiti popis stvari za seljenje i vama dostaviti ponudu, koja pored cene sadrži i sve detalje o neophodnim resursima da bi se selidba izvela. Ukoliko je ova ponuda za vas prihvatljiva zajedno donosimo odluku o datumu i vremenu selidbe, i od tog trenutka na dalje vaše stvari su samo naša briga. O vašim stvarima brine profesionalno i pouzdano osoblje koje je do sada izvelo na hiljade selidbi kamionom različitih objekata, restorana, banki, knjižara, ambasada, na pristupačnim i manje pristupačnim gradskim i prigradskim lokacijama.