Medjunarodne selidbe Afrika ogranizuje profesionalna Agnecija za selidbe Beocontrol po sistemu ključ u ruke od vrata do vrata. Saradnja sa preko 1000 partnerskih kompanija za selidbe u preko 40 Zemalja omogućava nam da selidbu odradimo po sistemu door to door sa uslugom Full service tako da vi ne morate ništa da preduzimate u ličnom režimu.

Selidbe AfrikaAfrika je drugi kontinent na svetu po broju stanovnika, kao i po površini. Sa 30.244.050 km² (uključujući i ostrva koja joj pripadaju) čini 20,3% ukupne površine zemlje. Na afričkom kontinentu živi više od milijardu i 200 miliona stanovnika, što čini oko jedne sedmine ukupne ljudske populacije. Afrika je tropski kontinent zato što najvećim delom svoje teritorije zahvata tropski pojas i prostire se na približno podjednakom rastojanju od ekvatora ka severu i jugu.

Geografski položaj Afrike

Afrika je kontinent u kome se nalazi 56 država. Prostire se na 30.244.050 km², uključujući i ostrva. Od Evrope je odvojena Sredozemnim morem, a od Azije Crvenim morem. Afrika se na severoistoku spaja sa Azijom na Sinajskom poluostrvu, kroz koji je prokopan Suecki kanal). U geopolitičkoj predstavi kontinenata Sinaj (deo Egipta), koji se nalazi istočno od Sueckog kanala, se smatra delom Afrike. Od najsevernije tačke (u Maroku) do najjužnije tačke (u Južnoafričkoj Republici) Afrika je dugačka 8000 km. Sa istoka na zapad, Afrika je dugačka 7400 km. Dužina obale Afrike je 26.000 km.

Medjunarodne selidbe Afrika

Agencija za profesionalne selidbe Beocontrol ogranizuje selidbe iz / za Afriku kako u Srbiju tako i u ostalim Balkanskim zemljama. Selidbu za i iz Afrike može da bude organizovana kopnenim putem (kamionima i železnicom), vodenim i vazdušnim putem. Ili što je najčešći slučaj kombinovanjem svih ovh vrsta transpora. Vaše stvari ćemo profesionalno zapakovati u novim petoslojnim kartonskim kutijama. Posedujemo kutije za pakovanje garderobe u posebnim uspravnim ofinger kutijama, kao i namenske kutije različitih dimenzija za slike, pića, knjige…

Posedujemo prosefionalni tim koji će izvrsiti demonažu nameštaja koji zbog svoje veličine nemogu u indetičnom stanju da se presele. Stvari će adekvatno zapakovati koriščanjem puc puc folija za dodatnu zaštitu lomljivih stvari i beli pak papir za zaštitu staklenih delova i pokućstva. Koristimo i stiropor kuglice koje se ubacuju u kutijama nakon pakovanja.

U mogučnosti smo da ponudimo posebne drvene sanduke za Antikvitete i skupe umetničke slike i drvene sanduke za prekookeanske selidbe sa uslugom vakumiranja stvari unutar sanduka. Svim fizičkim licima omogućavamo ALL RISK osiguranje kod renomiranih osiguravajućih kuća.

Za Vaše kućne ljubimce nudimo najbolje uslove selidbe bilo gde u svetu uz izrade pasoša, vakcinisanja, kozmetike, brige, nege, hrane tokom puta u Avionu do isporuke na Svim Aerodromima u svetu u roku od 12 do 24h kao i do 48 sati za najudaljenije zemlje…

Ukoliko imate bilo kakva pitanja možete ih postaviti direktno putem mejla a na info@beocontrol.com

Direktan kontakt mendžera za Inostrane selidbe za/iz Afrike ili bilo koje druge Zemlje, uvek možete uspostaviti pozivom na broj telefona +381 69 114 00 00 (viber ili whats up) i iz prve ruke možete dobiti Profesionalni konaslting i svu potrebnu pomoć oko vaše medjunarodne selidbe.