Medjunarodne selidbe Australija ogranizuje profesionalna Agnecija za selidbe Beocontrol po sistemu ključ u ruke od vrata do vrata. Saradnja sa preko 1000 partnerskih kompanija za selidbe u preko 40 Zemalja omogućava nam da selidbu odradimo po sistemu door to door sa uslugom Full service tako da vi ne morate ništa da preduzimate u ličnom režimu.

Medjunardone selidbe AustralijaAustralija kao kontinent obuhvaća glavnu kopnenu masu, Australiju, otoke Tasmaniju i Novu Gvineju kao i okolne manje otoke. Često se australskom kontinentu pribrajaju i otočne države Tihog oceana, a iz političkih i kulturoloških razloga, naročito Novi Zeland. Ovako proširena regija iz kulturoloških razloga naziva se Oceanijom.

Ranije se glavna kopnena masa nazivala Novom Holandijom, a kontinent (iz europskog kuta gledanja) petim kontinentom.

Geografski položaj Australija

Najsjevernija točka leži točno na ekvatoru, na otoku Kabare, a na jug se proteže do Jugoistočnog rta na Tasmaniji na 43° južno. S istoka na zapad proteže se od Byronovog rta 153° do Cape Inscription 113° istočne zemljopisne dužine. Površinom od 8,500.000 km² velika je kao Europa i oko četiri puta veća od najvećeg otoka, Grenlanda.

Ravni središnji dio oivičen je na istoku Velikim razvodnim gorjem s najvišim vrhom Mount Kosciuszko (2.228 metara). Ovaj planinski lanac proteže se do Victorije na jugoistoku. U rijetko naseljenom središnjem dijelu Australije nalazi se niz velikih pustinja. Ravninu krajolika samo ponegdje prekidaju uzvisine kao što je MacDonnellovo gorje. Upečatljivo obilježje australske unutrašnjosti je brdo-otok Uluru, koje Aboridžini smatraju svetim mjestom.

Za razliku od ostatka kontinenta, na Novoj Gvineji su, kao posljedica sudara s Euroazijskom kontinentalnom pločom, nastala snažno rascijepana gorja. Gorski lanac, širok oko 200 km, pruža se čitavim otokom u smjeru istok-zapad. Tu su i najviši vrhovi kontinenta, Puncak Jaya s 4.884 m i Mount Wilhelm s 4.509 m.

Medjunarodne selidbe Australija

Agencija za profesionalne selidbe Beocontrol ogranizuje selidbe iz / za Australiju kako u Srbiju tako i u ostalim Balkanskim zemljama. Selidbu za i iz Australije može da bude organizovana kopnenim putem (kamionima i železnicom), vodenim i vazdušnim putem. Ili što je najčešći slučaj kombinovanjem svih ovh vrsta transpora. Vaše stvari ćemo profesionalno zapakovati u novim petoslojnim kartonskim kutijama. Posedujemo kutije za pakovanje garderobe u posebnim uspravnim ofinger kutijama, kao i namenske kutije različitih dimenzija za slike, pića, knjige…

Posedujemo prosefionalni tim koji će izvrsiti demonažu nameštaja koji zbog svoje veličine nemogu u indetičnom stanju da se presele. Stvari će adekvatno zapakovati koriščanjem puc puc folija za dodatnu zaštitu lomljivih stvari i beli pak papir za zaštitu staklenih delova i pokućstva. Koristimo i stiropor kuglice koje se ubacuju u kutijama nakon pakovanja.

U mogučnosti smo da ponudimo posebne drvene sanduke za Antikvitete i skupe umetničke slike i drvene sanduke za prekookeanske selidbe sa uslugom vakumiranja stvari unutar sanduka. Svim fizičkim licima omogućavamo ALL RISK osiguranje kod renomiranih osiguravajućih kuća.

Za Vaše kućne ljubimce nudimo najbolje uslove selidbe bilo gde u svetu uz izrade pasoša, vakcinisanja, kozmetike, brige, nege, hrane tokom puta u Avionu do isporuke na Svim Aerodromima u svetu u roku od 12 do 24h kao i do 48 sati za najudaljenije zemlje…

Ukoliko imate bilo kakva pitanja možete ih postaviti direktno putem mejla a na info@beocontrol.com

Direktan kontakt mendžera za Inostrane selidbe za/iz Australije ili bilo koje druge Zemlje, uvek možete uspostaviti pozivom na broj telefona +381 69 114 00 00(viber ili whats up) i iz prve ruke možete dobiti Profesionalni konaslting i svu potrebnu pomoć oko vaše medjunarodne selidbe.