Medjunarodne selidbe Južna Amerika ogranizuje profesionalna Agnecija za selidbe Beocontrol po sistemu ključ u ruke od vrata do vrata. Saradnja sa preko 1000 partnerskih kompanija za selidbe u preko 40 Zemalja omogućava nam da selidbu odradimo po sistemu door to door sa uslugom Full service tako da vi ne morate ništa da preduzimate u ličnom režimu.

Južna Amerika je kontinent preko koga prelazi ekvator, a koji je većim delom na južnoj hemisferi. Južna Amerika se nalazi između Tihog i Atlantskog okeana. Severno od ovog kontinenta se nalazi Severna Amerika (zajedno sa Srednjom Amerikom ili Karipskom Amerikom). Andi, planinski venac, se protežu zapadnom stranom ovog kontinenta. Predeo istočno od Anda je uglavnom tropski i zastupljene su tropske kišne šume u koje spada i područje Amazona. Južna Amerika je četvrti kontinent po veličini, a peti po broju stanovnika.

Stanovništvo Južne Amerike

Uprkos nepouzdanim statističkim podacima broj stanovništva Južne Amerike danas se može proceniti na približno 280 milona. Broj stanovnika je u brzom porastu, iako je različit u raznim zemljama. Povećanje broja stanovništva izazvano je pre svega prevagom nataliteta nad mortalitetom, odnosno prirodnim priraštajem stanovništva svake od tih zemalja, jer useljenici predstavljaju brojno veoma slabe kontingente, čak i u onim zemljama u kojima su oni najveći, kao što su : Argentina, Čile i Brazil. Stanovništvo je veoma neravnomerno raspoređeno. Zapaža se veoma jasna razlika u gustini naseljenosti između većine ostrva samog kontinenta. Vrlo visoka stopa nataliteta objašnjava zašto je prva karakteristika stanovištva Južne Amerike njegova vrlo velika mladost.

Uglavnom više od polovine stanovništva mlađe je od 20 godina, dok lica starijih od 60 godina retko ima više od 5 %. Obim unutrašnjih migracija predstavlja karakterističnu crtu stanovništva Južne Amerike. Dok je useljavanje u znatnoj meri oslabilo, glavni pravac kretanja stanovništva predstavlja seoba iz sela u velike gradove. U pitanju su seobe izazvane bedom pojačane siromaštvom seljaka i demografskim pritiskom. Te seobe ne odgovaraju stvarnim potrebama velikih gradova, koji nisu kadri da zaposle sve pridošlice. Zbog toga u svim velikim gradovima niču siromašne četvrti i predgrađa sa straćarama.

Medjunarodne selidbe Južna Amerika

Agencija za profesionalne selidbe Beocontrol ogranizuje selidbe iz / za Južnu Ameriku kako u Srbiju tako i u ostalim Balkanskim zemljama. Selidbu za i iz Južne Amerike može da bude organizovana kopnenim putem (kamionima i železnicom), vodenim i vazdušnim putem. Ili što je najčešći slučaj kombinovanjem svih ovh vrsta transpora. Vaše stvari ćemo profesionalno zapakovati u novim petoslojnim kartonskim kutijama. Posedujemo kutije za pakovanje garderobe u posebnim uspravnim ofinger kutijama, kao i namenske kutije različitih dimenzija za slike, pića, knjige…

Posedujemo prosefionalni tim koji će izvrsiti demonažu nameštaja koji zbog svoje veličine nemogu u indetičnom stanju da se presele. Stvari će adekvatno zapakovati koriščanjem puc puc folija za dodatnu zaštitu lomljivih stvari i beli pak papir za zaštitu staklenih delova i pokućstva. Koristimo i stiropor kuglice koje se ubacuju u kutijama nakon pakovanja.

U mogučnosti smo da ponudimo posebne drvene sanduke za Antikvitete i skupe umetničke slike i drvene sanduke za prekookeanske selidbe sa uslugom vakumiranja stvari unutar sanduka. Svim fizičkim licima omogućavamo ALL RISK osiguranje kod renomiranih osiguravajućih kuća.

Za Vaše kućne ljubimce nudimo najbolje uslove selidbe bilo gde u svetu uz izrade pasoša, vakcinisanja, kozmetike, brige, nege, hrane tokom puta u Avionu do isporuke na Svim Aerodromima u svetu u roku od 12 do 24h kao i do 48 sati za najudaljenije zemlje…

Ukoliko imate bilo kakva pitanja možete ih postaviti direktno putem mejla a na info@beocontrol.com

Direktan kontakt mendžera za Inostrane selidbe za/iz Južne Amerike ili bilo koje druge Zemlje, uvek možete uspostaviti pozivom na broj telefona +381 69 114 00 00 (viber ili whats up) i iz prve ruke možete dobiti Profesionalni konaslting i svu potrebnu pomoć oko vaše medjunarodne selidbe.