Medjunarodne selidbe Severna Amerika ogranizuje profesionalna Agnecija za selidbe Beocontrol po sistemu ključ u ruke od vrata do vrata. Saradnja sa preko 1000 partnerskih kompanija za selidbe u preko 40 Zemalja omogućava nam da selidbu odradimo po sistemu door to door sa uslugom Full service tako da vi ne morate ništa da preduzimate u ličnom režimu.

Severna Amerika BeocontrolSeverna Amerika je po veličini treći, a po broju stanovnika četvrti kontinent na Zemlji. Ukupna površina ovog kontinenta je 24.230.000 km². Njene severne obale zapljuskuje Arktički okean, istočne Atlantski okean, južne Karipsko more, a zapadne Tihi okean. Procenjeno je da je 2016. godine imala 529.024.000 stanovnika. Prvi oblakoderi na svetu su sagrađeni na tlu Severne Amerike.

Stanovništvo Severne Amerike

Naseljenost Severne Amerike vrlo je neujednačena. Arktički arhipelag i veći deo kopnene Kanade na severu gotovo je pust. Među slabo naseljena područja kontinenta ubrajaju se i centralni i zapadni delovi Kanade i planinski zapad u SAD gde je prosečna gustina naseljenosti gotovo sibirskih razmera (manje od 10 stanovnika po km²). Najgušće su naseljeni severoistok SAD, delovi oko Velikih jezera, delovi Starog juga i Kalifornija, primorje Meksičkog zaliva, Meksička visoravan i Antili. SAD je zemlja s najvećim brojem milionskih urbanih aglomeracija. Posebno se ističe urbanizovani severoistok s megalopolisom Boston-Vašington, gde u pojasu dugom 800 kilometara, u međusobno gotovo sraslim gradovima, živi blizu 50.000.000 stanovnika. Najveći deo stanovništva Severne Amerike čine potomci evropskih doseljenika.

Od starosedelaca u Angloamerici žive vrlo proređeni Indijanci (oko 3.000.000). Eskimi su narodi arktičkog i subarktičkog područja, na Grenlandu ih ima oko 45.000, na Aljasci 40.000, a u Kanadi 30.000. U Srednjoj Americi Indijanaca ima mnogo više nego na severu, a zbog dugog suživota s doseljenim Evropljanima i dovedenim crncima znatno su zastupljeni mulati (mešanci belaca i crnaca) na ostrvima i mestici (mešanci belaca i Indijanaca) u kopnenom delu regiona. U SAD živi približno 35.000.000 crnaca ili 12 % stanovništva te države. Za države Severne Amerike karakteristična je prilično visoka stopa demografskog rasta. U latinoameričkim državama razlog za to je vrlo visok prirodni priraštaj i imigracija.

Medjunarodne selidbe Severna Amerika

Agencija za profesionalne selidbe Beocontrol ogranizuje selidbe iz / za Severnu Ameriku kako u Srbiju tako i u ostalim Balkanskim zemljama. Selidbu za i iz Serverne Amerike može da bude organizovana kopnenim putem (kamionima i železnicom), vodenim i vazdušnim putem. Ili što je najčešći slučaj kombinovanjem svih ovh vrsta transpora. Vaše stvari ćemo profesionalno zapakovati u novim petoslojnim kartonskim kutijama. Posedujemo kutije za pakovanje garderobe u posebnim uspravnim ofinger kutijama, kao i namenske kutije različitih dimenzija za slike, pića, knjige…

Posedujemo prosefionalni tim koji će izvrsiti demonažu nameštaja koji zbog svoje veličine nemogu u indetičnom stanju da se presele. Stvari će adekvatno zapakovati koriščanjem puc puc folija za dodatnu zaštitu lomljivih stvari i beli pak papir za zaštitu staklenih delova i pokućstva. Koristimo i stiropor kuglice koje se ubacuju u kutijama nakon pakovanja.

U mogučnosti smo da ponudimo posebne drvene sanduke za Antikvitete i skupe umetničke slike i drvene sanduke za prekookeanske selidbe sa uslugom vakumiranja stvari unutar sanduka. Svim fizičkim licima omogućavamo ALL RISK osiguranje kod renomiranih osiguravajućih kuća.

Za Vaše kućne ljubimce nudimo najbolje uslove selidbe bilo gde u svetu uz izrade pasoša, vakcinisanja, kozmetike, brige, nege, hrane tokom puta u Avionu do isporuke na Svim Aerodromima u svetu u roku od 12 do 24h kao i do 48 sati za najudaljenije zemlje…

Ukoliko imate bilo kakva pitanja možete ih postaviti direktno putem mejla a na info@beocontrol.com

Direktan kontakt mendžera za Inostrane selidbe za/iz Severne Amerike ili bilo koje druge Zemlje, uvek možete uspostaviti pozivom na broj telefona +381 69 114 00 00 (viber ili whats up) i iz prve ruke možete dobiti Profesionalni konaslting i svu potrebnu pomoć oko vaše medjunarodne selidbe.