Montaža i demontaža nameštaja

Postoje različiti komadi nameštaja koje nije moguće prevoziti u stanju u kom se upotrebljavaju, pa je bitan korak prilikom svake selidbe demontaža koja prethodi iznošenju stvari i njihova montaža nakon dostavljanja na željenu adresu.

Zato je naš selidbeni tim posebno obučen za demontažu i montažu kako stambenog tako i kancelarijskog nameštaja.

Višegodišnje iskustvo u selidbama nam je omogućilo da brzo, profesionalno i efikasno obavljamo prevoz nameštaja u Beogradu, Srbiji ili bilo gde u svetu.

Montaža i demontaža

Garantujemo za sve Vaše stvari i sa lakoćom sklapamo i rasklapamo sve vrste nameštaja:

• Kuhinje (sudopera, aspirator, viseći i donji elementi kuhinje, …)
• Ormare, regale, američke plakare,
• Police svih dimenzija i vrsta,
• Sve vrste kreveta (kreveti na sprat, bračni kreveti, ugaone garniture, dvosedi, trosedi, kaučevi i fotelje),
• Stolove,
• Kancelarijski nameštaj.

U toku montaže naš tim vrši pregled i popravku oštećenja koja su nastala usled dugogodišnje upotrebe. Na taj način garantujemo da tokom prevoza nameštaja nije došlo ni do kakvih oštećenja.

Kako bismo odgovorili Vašim potrebama, naš tim Vam je na raspolaganju 00 – 24 radnim danima i vikendom, a kompletnu selidbu velikih poslovnih prostora sa demontažom i montažom kancelarijskog nameštaja možemo obaviti tokom vikenda kao i prevoz nameštaja , kako Vaš posao ne bi trpeo.

Nameštaj koji Vam trenutno nije potreban, tim firme Beocontrol će stručno upakovati kako bi ga zaštitio, a možete ga i skladištiti u nekom od naših skladišta.

Da biste bili sigurni da će Vaš nameštaj biti u dobrim rukama, prilikom potpisivanja ugovora sa kompanijom Beocontrol dobijate i garanciju da će posao biti izvršen u skladu sa dogovorom i da ćete dobiti nadoknadu u slučaju da Vaše stvari budu oštećene tokom pakovanja, demontaže ili montaže i transporta.

Za sve usluge prevoza nameštaja kao i njegove montaže/demontaže pozovite nekog od naših agenata na 011/405 64 68.