Agencija za selidbe kućnih ljubimaca Beograd

Pored dece kućni ljubimci su oni koji preživljavaju najviše stresa tokom selidbe. Promena životne sredine i transport mogu izazvati različito ponašanje kod Vašeg ljubimaca pa je naročito bitno da tokom selidbe posebnu pažnju posvetite pripremi Vašeg ljubimca i samom načinu transporta. Zato smo našim klijentima ponudili posebnu uslugu Agencija za selidbe kućnih ljubimaca bez obzira da li je reč o lokalnim ili međunarodnim selidbama.

Selidbe kućnih ljubimaca
Selidbe kućnih ljubimaca

Mi posedujemo višegodišnje iskustvo u organizovanju selidbi kućnih ljubimaca, ali i svu neophodnu opremu da bi Vaši ljubimci imali najkvalitetniju brigu tokom celog procesa transporta.

Posedujemo najsavremenije specijalne transportne kutije izrađene po najvišim svetskim standardima, koje garantuju bezbedan i udoban transport kućnih ljubimaca.

U slučaju međunarodne selidbe kućnih ljubimaca, nema potrebe da se sami borite sa pronalaženjem informacija o tome koja Vam je dokumentacija potrebna, vađenjem neophodnih dozvola ili carinskim formalnostima. Mi ćemo umesto Vas izvaditi neophodne veterinarske potvrde o imunizaciji i obaviti carinsku proceduru.

Ukoliko je vaš ljubimac egzotična životinja kao što su zmije ili majmuni nećete biti u mogućnosti da je prevezete u većinu zemalja. Dok psi, mačke, ptice mnogo lakše putuju u inostranstvo ali najpre morate da se raspitate za svaku zemlju kroz koju prolazite šta je sve potrebno i da li je dozvoljeno prelazak sa vašom vrstom kućnog ljubimca.

Sa našom firmom možete biti sigurni i spokojni da će Vaš ljubimac od trenutka preuzimanja do trenutka isporuke na Vašoj novoj adresi biti u najboljim rukama. Pozovite nas koliko danas i uverite se da smo predani životinjama baš kao i njihovim vlasnicima!